top of page

Ayder Kardan Adam Festivali

2022 AYDER KAR FESTİVALİ KARDAN ADAM ŞENLİKLERİ



2022 Ayder Kar Festivalinin bu yıl 14.sü düzenlenecektir. Ayder Kar festivali (Kardan Adam Şenliği) nerede ve ne zaman yapılacak. Hangi sanatçılar katılıyor, festival programı nasıl, programda neler var. Sonuç olarak Ayder Festivalinin kaçıncısı düzenleniyor ve festivalin geçmişini araştıranlar için tüm ayrıntılar yazımızda…

Rize’nin Çamlıhemşin İlçesine bağlı dünyaca meşhur Ayder Yaylasında 2007 yılından bu yana düzenlenen Ayder Kar Şenlikleri (Kardan Adam Festivali) bu yıl 28-29 ve 30 Ocak 2022 tarihlerinde düzenlenecektir.

3 gün sürecek festival boyunca; ulusal ve yerel sanatçıların düzenleyeceği konserler, çeşitli yarışmalar ve DJ performansları ziyaretçileri bekliyor.

Festival etkinliğine katılacak ziyaretçiler Sahil Turizm ile birlikte Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Rize Merkez, Çayeli, Pazar ve Ardeşen’den düzenleyeceğimiz günübirlik turlarla festivale katılabilirler.


14.AYDER KAR FESTİVALİNE NASIL KATILABİLİRİM? Rezervasyon ve tur satın almak için; Sahil Turizm 0549 512 53 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ya da www.sahilturizm.com web sitemiz üzerinden yapabilirsiniz. Rize merkezde bulunan acentamızı ziyaret ederek kaydınızı yapabilirsiniz. Web sitemiz üzerinden kredi kartıyla da 3D güvenli ödeme yaparak rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. 1 gün öncesine kadar iptal ve değişiklik yapabilirsiniz. Özetle Hayatınızda hiç unutamayacağınız anıları barındıracak Ayder Kar Festivali Turumuzda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız. 2022 YILI 14.KAR FESTİVALİ VE KARDAN ADAM ŞENLİKLERİ GENEL TANITIMI Rize Ayder Yaylasında 14.Düzenlenecek Ayder Kar Festivali 28-29-30 Ocak 2022 tarihlerinde düzenlenecektir. Birbirinden özel sürprizlerle dolu etkinliğe yurtiçi ve yurtdışından binlerce ziyaretçinin katılması beklenmektedir. Ayrıca; kayak etkinliği, kardan adan yapma yarışmaları konserler ve horon halkaları ile geçecek Kar Festivali; şimdiden bölge halkını heyecanlandırmaya başladı. 2022 14. KAR FESTİVALİ KARDAN ADAM ŞENLİKLER PROGRAMI Başlangıç Tarihi : 29 Ocak 2022 Cumartesi Bitiş Tarihi : 30 Ocak 2022 Pazar Başlangıç Saati : 08:00 Bitiş Saatleri : 20:00 Etkinlikler : Kayak, Konser, Yarışmalar, Gösteriler AYDER Turu Kapsamında sizleri misafir etmekten onur duyarız.




2022 AYDER FESTİVALİNE KATILACAK SANATÇILAR


Selim GÜLGÖREN

Volkan ARSLAN Ünal SOFUOĞLU

KOPA

MAMİ Özlem DEVRAN Özlem ÜNGÖR Erdem AKIN Gökhancan BOŞNAKOĞLU

DJ SAWAŞ

ve Sürpriz Sanatçılar…..

129 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page